Technika zimnego wędzenia jest dobrze znana wszystkim doświadczonym szefom kuchni.  Teraz stała się dostępna, również dla amatorów gotowania w domowym zaciszu.

The Only Handheld Food Smoker

The Only Handheld Food Smoker wykorzystuje proces ogrzewania drewnianych wiórków w niewielkim metalowym zbiorniku. Powstały w ten sposób dym, jest wyprowadzany na zewnątrz za pomocą elastycznej rurki.

The Only Handheld Food Smoker

Urządzenie można wykorzystać do zadymiania wielu rodzajów potraw, uzyskując ciekawe doznania smakowe. Wędzenie zimnym dymem pozwala na oszczędzenie dużej ilości czasu w porównaniu z tradycyjnymi technikami.

The Only Handheld Food Smoker

Zdaniem producenta niezwykłe efekty mogą być uzyskane po zastąpieniu wiórków mieszankami ziół i przypraw.

The Only Handheld Food Smoker

The Only Handheld Food Smoker można nabyć za około 100 dolarów

Leave a Reply

Twój adres e-mail nie zostanie opublikowany. Wymagane pola są oznaczone *